HUMOR SUROBOYOAN JILID 4 PDF

Humor Suroboyoan – Jilid 3. Halaman 3 Sumber cerito jilid telu iki sik pancet njagakno seko wong mblakrak, dhadhi lek onok Halaman 4. Daftar Isi. Humor Suroboyoan Jilid 1. Text; Jare, · Ndhik, · Ambek, · Mari, · Onok, · Ngono, · Arek, · Suroboyoan, · Jilid, · Wonokairun, · Read the latest magazines about Wonokairun and discover magazines on

Author: Talabar Maujind
Country: Libya
Language: English (Spanish)
Genre: Science
Published (Last): 17 November 2008
Pages: 105
PDF File Size: 16.38 Mb
ePub File Size: 18.40 Mb
ISBN: 212-8-46824-879-4
Downloads: 51757
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Zulrajas

Mari ngono arek loro iku pamitan mulih. Wuik, lak koyok peluru kendali Mat.

Mari ngono arek loro iku miber bareng. Ambek nggurak kepitinge, Muntiyadi bengok-bengok “Ayo cepetan sithik. Pas drijine ditarik maneh, ambune malih gak whuenak.

CL] 2 Oct Mergo paling mburi, terpaksa supir taksine iku bengok-bengok ngongkon konco-koncone sing nang ngarep minggir sithik cik isok lewat.

Cumak aku malih gak enak ji,id, mosok arek wedhok ngentutan “.

Humor Suroboyoan – –

The interpersonal meaning of humor styles. Moro-moro barakku dibom ambek mungsuh, kenek tanganku, langsung tughel.

Sorene Muntiyadi mulih wis dienteni Tole ambek Romlah. Karo siso-siso tenogone Mbah Jo ngekekno surate iku mau nang Pak Mudhine.

  LE INTELLETTUALI MOLIERE PDF

Opoko kon iku Mar? Wis ping sepuluh sak wulan iki aku mateni pitik. Gak sui Bunali teko katene andhok pisan. Bar maca gak oleh nesu BEO-ne Pendeta.

Ketap-ketip, pucet kewedhen dhewe, pas temenan aku kate mati pikire. Mari sepi meneng kuabeh, moro-moro Muntiyadi njegur nang tambak. Jembut-e bukan nama sebenarnya rodok arang-arang, kathik semu-semu merah muda. Aku tak mlayu disik. Jarene wong sing nyolong iku Wonokairun, tapi Bunali gak wani nangkep. Mugo-mugo ae sik pancet mujarab kanggo nambani bojo utowo pacar sampeyan sing lagi menderita nyaprut mbetutut.

Nopo leres eco kulo kalih ibuk. Pak Kades jugak kebagian menehi wejangan.

Humor Suboroyoan 1-4

Langsung sirahe Romlah didelepno nang banyune bak mandi, cik kapok pikire Muntiyadi. Diparani ndarane, yo ho-oh ae. Barisan sing pertama tentara sing wedi karo bojone. Opo ae acarane ndhik kene? Jane ngobrol ngalor ngidul mbarek Tarzan, sing jugak mulai kesengsem mbarek arek wedok, sing wektu iku yo wis gak genah kabeh klambine.

Mangan gak enak, turu opo maneh. Opo nggawe silet ae? Pas sampek omah, dhadhak aku mergoki bojoku lagi indehoi ambek koncoku,” jare Muntiyadi. Gak sui terus anjlok ndhik wuwungane bangunan.

  ALEXANDRA MOSNEAGA SECRETELE MAGIEI ALBE PDF

Fatal Chaos (Jilid 4) 4th Attack – [PDF Document]

Bengine, sesuai rencana Togog sing paling ngisor, mari ngono Gempil ndhik tengah terus Kamut paling ndukur. Akeh wong sing kelangan, soale masio sangar, Mbah Jo iku wonge apikan.

Keluarga Imron iku kiro-kiro nggambarno keluarga rata-rata wong Suroboyo sing biasane isine guyon thok.

Mari ngono Kusen terus pamitan alasane kesuwen ngenteni Cak No gak teko-teko soale katene arep onok urusan liyo. Arek-e lak udo, tah. Ndhik buku jilid loro iki ceritone wis dicampur dhadhi siji, gak onok bab siji sampek bab papat maneh. Humor Suroboyoan — Jilid 1. Pitik tuwo koyok ngono iku ngejak balapan mlayu? Mergo wedhi kedisikan, Togog langsung nyaut parasut terus terjun metu pesawat.

Cak Drakim mikir mikir. Digambir, wuik, menger-menger lak-an. Pas napine nang jedhing, Muntiyadi nggeser kursine nyedaki bojone.